FAQ: Welke accessoires passen het best bij mijn trouwjurk?

De bruidsjurk van je dromen gevonden? De details in je look zorgen voor de finishing touch. Deze accessoires passen het best bij je trouwjurk!

Het juiste juweel voor elke halslijn

Wist je dat je best je juwelenkeuze afstemt op de halslijn van je jurk? Bij een strapless halslijn bijvoorbeeld komen fijne juwelen het best tot hun recht. Toch wat meer opvallen? Kies dan enkel voor een paar grote of lange oorbellen. 

Gekozen voor een hoge halslijn? Laat kettingen achterwege en kies voor fijne steentjes als eyecatcher. Bij een vierkante halslijn of jurk met V-hals kies je best voor een ketting dat enkele centimeters boven de halslijn stopt. Een klassieke boothals? Die combineer je best met fijne knoopoorbellen!

Je baseren op de kleur van je jurk?

Niet enkel het model, ook de kleur van je trouwjurk kan de keuze van je accessoires beïnvloeden. Een spierwitte jurk? Witgouden, zilveren of platina sieraden passen perfect bij deze tint. Een ivoorkleurig exemplaar staat dan weer prachtig met gouden sieraden. Een iets donkerdere jurk, champagnekleurig bijvoorbeeld, komt tot zijn recht met geelgouden of zilveren juwelen. Waarom niet out of the box denken met een gekleurde bruidsjurk? Roségouden of zilveren juwelen zijn jouw beste keuze.

Hulp nodig bij het vinden van een trouwjurk die op jouw lijf geschreven staat? Kom langs bij E&R Wedding & Fashion!

Dress to Impress

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x