Stella York

Ontdek bij E&R Wedding & Fashion de uitgebreide collectie van Stella York zomer 2019. De collectie ‘Stella York’ brengt dramatische elegantie en een Australisch getinte verfijning op uw grote dag. De collectie staat bekend als glamoureus, sexy en extravagant. Geïnspireerd door de populairste trends van op de rode loper, zijn de bruidsjurken van Stella York bedacht en ontworpen met oog voor het fijnste detail. Elke jurk is zo gemaakt om u een buitengewone look te geven en zorgt ervoor dat uw lichaam in zijn meest perfecte vorm zal verschijnen.

Essense of Australia is een leidend, internationaal bruidsmodehuis en groothandelaar dat bruidskledij maakt voor zelfstandige bruidsdetailhandelaars over de hele wereld. Dit doet het bedrijf onder de labels ‘Stella York’, ‘Essense of Australia’ en ‘Martina Liana’, net zoals zijn privécollectie ‘Oxford Street’ en de bruidsmeisjescollectie ‘Sorella Vita’. Met zijn bruidsjurken heeft Essense of Australia al verschillende awards gewonnen. 

Video

Most Recent Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer +32(0)11401797 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search