Rosa Clara Couture

Ontdek bij E&R Wedding & Fashion de uitgebreide collectie van Rosa Clara Couture. Ontwerper Rosa Clara creëert dromerige trouw- en cocktailjurken voor vrouwen die op zoek zijn naar die ongrijpbare mix van elegantie, verleiding en verfijning.

De trouwjurken van Rosa Clara stralen weelderige elegantie uit met hun nieuwe stoffen en patronen. De collectie bestaat uit stijlvolle, minutieus ontworpen creaties met een exclusieve afwerking. De jurken worden aangeboden in verschillende silhouetten, die uw lichaam de mooiste vorm geeft. Met een trouwjurk van Rosa Clara wordt de dag van uw leven gegarandeerd alleen maar beter.

Bij speciale gelegenheden kan u erop vertrouwen dat er een cocktailjurk van Rosa Clara is die u perfect past en waarmee u indruk zal maken. Of het nu voor overdag is, met een cocktailjurk met een kanten lijfje, of voor ‘s avonds, met een spectaculair lang ontwerp, in de collectie van Rosa Clara vindt u gegarandeerd een cocktailjurk die de schoonheid van iedere vrouw benadrukt.

Video

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer +32(0)11401797 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search