Essence of Australia

Ontdek bij E&R Wedding & Fashion de uitgebreide collectie van Essense of Australia zomer 2019. ‘Essense of Australia’ combineert een uitstekende pasvorm met een couture finishing. De collectie hecht veel aandacht aan detail, wat de bruidsjurken variërend maakt ten opzichte van andere merken. Geïnspireerd door Europese modehuizen en het modecentrum van New York, is elke bruidsjurk van Essense of Australia nauwgezet ontworpen en gemaakt door zijn getalenteerd en ervaren Australisch team. In het hart van elke Essense jurk vindt u luxueuze stoffen en prachtige kralen. Deze collectie biedt een diverse compilatie van elegante, handgemaakte bruidsjurken van de glamoureuze stijl met engelen satijn tot jurken met aantrekkelijk kant. Het gebruik van schitterende Swarovski stenen en diamantjes voegt de perfecte glans toe aan uw bruidsjurk.

Essense of Australia is een leidend, internationaal bruidsmodehuis en groothandelaar dat bruidskledij maakt voor zelfstandige bruidsdetailhandelaars over de hele wereld. Dit doet het bedrijf onder de labels ‘Stella York’, ‘Essense of Australia’ en ‘Martina Liana’, net zoals zijn privécollectie ‘Oxford Street’ en de bruidsmeisjescollectie ‘Sorella Vita’. Met zijn bruidsjurken heeft Essense of Australia al verschillende awards gewonnen.

Video

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer +32(0)11401797 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search