Pronovias

Ontdek bij E&R Wedding & Fashion de uitgebreide collectie van Pronovias. De naaisters van Pronovias transformeren fijne stoffen naar haute couture ontwerpen. De bruidsjurken zorgen voor pure magie. De collectie is ontworpen om niet enkel romantische, klassieke bruidjes te betoveren, maar ook de prachtige, moderne bruidjes. Pronovias is een wereldleider in de bruidsjurkenindustrie en garandeert u dan ook de beste kwaliteit om u te laten schitteren op uw mooiste dag.

Naast de bruidsjurken biedt Pronovias ook de mooiste cocktailjurken voor elke feestelijke gelegenheid. De jurken zijn er in alle kleuren en modellen om u de meest variërende keuze te bieden en ervoor te zorgen dat u zeker en vast de jurk vindt die u het mooist staat. Voor de ontwerpen worden luxe stoffen en de beste materialen gebruikt. Met een cocktailjurk van Pronovias schittert u de hele avond.

Video

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer +32(0)11401797 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search